The Private Lease Company

Fiat 500 private lease 2
_INQ6890
Fiat 500 cabrio
Fiat 500 cabrio
Fiat 500 private lease
_INQ6869
Fiat 500 cabrio
Fiat 500 cabrio
Fiat 500 private lease 3
_INQ6915
_INQ6917
_INQ6904
_INQ6891
_INQ6898
_INQ6940
Fiat 500 private lease
Fiat 500 cabrio
Fiat 500 cabrio
Fiat 500 cabrio

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

GENIET VAN JE VRIJHEID IN DEZE FiAT 500 CABRIO MET PRIVATE LEASE

Deze Fiat 500C Turbo TwinAir Lounge is zo’n auto waar je als een blok voor valt. Hij heeft alles wat je van een private leaseauto verlangt: een modern uiterlijk, een zeer zuinige maar krachtige motor én een stoffen cabriokap die in no-time automatisch opent en sluit.

Cabrio

De eerste kennismaking met de Fiat 500C Turbo TwinAir Lounge is een prettige. Natuurlijk springt de stoffen cabriokap in het oog – heerlijk in de zomer – maar het zijn zeker ook de details die hem zijn luxe uitstraling geven. Fraaie 15-inch lichtmetalen velgen, metallic lak en verschillende verchroomde details vormen de finishing touch.

Luxe Lounge-uitrusting

Deze fijne private leaseauto kan bij je voor de deur staan in de zeer luxe Lounge-uitrusting. Het rijtje extra’s is dan ook uitvoerig. Airconditioning, Bluetooth, elektrische en verwarmbare spiegels, elektrische ramen voor en een passagiersstoel met geheugenfunctie; het zit er allemaal op.

Snel en spaarzaam

Zijn Turbo TwinAir-motor geeft deze Fiat 500C een pittig karakter. En hij is snel en spaarzaam tegelijk. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt slechts 3,8 liter per 100 kilometer. Je staat dus zelden aan de pomp.

Kwiek sturende wagen

De pers is erg te spreken over deze auto in ons private leaseaanbod, de Fiat 500C Turbo TwinAir.

De ANWB zegt: “De tweecilinder doet zijn werk boven verwachting goed. Hij presteert behoorlijk en nodigt zelfs uit tot een wat sportievere rijstijl.”

TopGear voegt daaraan toe: “De tweecilinder bromt aandoenlijk en vormt een sympathiek stel met de kwiek sturende 500, die vinnig uit de hoek komt en ook prima met lagere toeren op koppel te rijden is.”

Alles-in-één

In een notendop kun je zeggen dat de Fiat 500C Turbo TwinAir Lounge niets te wensen overlaat. Hij rijdt goed, oogt goed en heeft een uitrusting om van te watertanden. En dat fijne cabriodak vormt de kers op de taart.

LEVERTIJD

Deze Fiat 500C Turbo TwinAir Lounge staat binnen 8 tot 10 weken bij je voor de deur. Onze klantenservice houdt je op de hoogte van de levertijd van jouw auto in jouw gekozen favoriete kleur zodra het contract ondertekend is. Het kan namelijk dat je al sneller in je cabrio stapt, omdat tussentijds de aangegeven levertijd korter is geworden. Wij zetten alles op alles om voor elkaar te krijgen dat je zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe auto! Je mag natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen als je hier op voorhand vragen over hebt.

 

Specificaties


Eigenschappen

  • Lichtmetalen velgen
  • Airbags
  • Airconditioning
  • Elektrisch bedienbaar cabrio dak
  • Metallic lak
  • USB
  • Bluetooth
  • Voicecontrol
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties