The Private Lease Company

Ford Fiesta Ambiente_blazer blue
Ford Fiesta_Ambiente zijaanzicht
Ford Fiesta_Ambiente 3D
Ford Fiesta_Ambiente achteraanzicht
Ford Fiesta_Ambiente interieur

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

Private lease met allure

De Ford Fiesta bewijst dat volwassen looks echt niet alleen voorbehouden zijn aan de premium klasse. Laat je verrassen door zijn zeer uitgebalanceerde rijcomfort. De motortechniek is niet voor niets meermaals bekroond. En hoe compleet kan een auto zijn?

Stoer en smaakvol

Deze driedeurs Ford Fiesta Ambiente is een lekkere stoere private leaseauto. Dat komt door die forse met chroom omlijste grille – in kenmerkende Ford trapeziumvorm – en de langgerekte smalle koplampen met dagrijverlichting. De voor- en achterbumpers zijn heel smaakvol in de carrosseriekleur meegespoten. Bovendien oogt de Fiesta een maatje groter dan hij is.

Comfort

De Fiesta – de naam zegt het al – is een feest om in te rijden. Want het gemak dient de mens in de Ambiente. De buitenspiegels zijn verwarmbaar en elektrisch verstelbaar en ook de portierramen vóór hebben geen slinger met de hand nodig. Erg prettig is Hill Start Assist (HSA), waarmee je bij wegrijden na stilstand op een helling nooit meer achteruit rolt. Als het glad is, biedt het systeem eveneens uitkomst.

Sportief en veilig

Elke Ford kan zich met zijn rijeigenschappen meten met de best sturende auto’s in zijn klasse. Een sportieve, directe besturing kun je dus verwachten in de Fiesta. Ford staat ook bekend om zijn efficiënte motoren. De 1.0 liter EcoBoost benzinemotor met 65 pk die in de Fiesta Ambiente huist, is meermaals bekroond als Motor van het Jaar. Hij zorgt voor dynamische prestaties bij een zeer laag gemiddeld brandstofverbruik. En ook op het gebied van veiligheid staat de Fiesta z’n mannetje: maar liefst zeven airbags zijn standaard.

Dynamiek

De pers reed al uitvoerig met de Ford Fiesta. Dit vonden ze ervan:

ANWB: “In bochten reageert de Fiesta subliem. Je kunt hem hard een bocht laten ronden zonder dat dat dramatische reacties tot gevolg heeft.”

AutoWeek: “Het stuur kan lekker ver naar je toe, de besturing is erg direct en je voelt dat de auto in al zijn vezels lichtvoetig en dynamisch is.”

Sportief

Zoek je een uitermate goed sturende auto die net zo sportief eruitziet als hij rijdt, dan is de Ford Fiesta Ambiente met zijn plezierige motor een goede keuze.

Levertijd

Deze driedeurs Ford Fiesta Ambiente is leverbaar in circa 12 tot 14 weken. Onze klantenservice houdt je op de hoogte van de levertijd van jouw auto in jouw gekozen favoriete kleur zodra het contract ondertekend is. Je mag natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen als je hier op voorhand vragen over hebt!

Specificaties


Eigenschappen

  • Airbags
  • Dagrijverlichting
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties