The Private Lease Company

_ITF3501moondust_silver
_ITF3400
_ITF3402
_ITF3497
_ITF3417
_ITF3422
_ITF3424
_ITF3438
_ITF3448
_ITF3460
_ITF3464
_ITF3469
Ford Fiesta Style_bediening stuur
_ITF3466
_ITF3471
_ITF3483
Ford Fiesta Style_electrisch bedienbare portierramen achter_website
Ford Fiesta Style_Technology Pack

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

Private lease met extra comfort

De Ford Fiesta houdt je blik meteen vast. Dat stoere vooraanzicht – een forse grille en lange slanke koplampunits met dagrijverlichting – doen namelijk behoorlijk premium aan. En zo sportief als hij oogt, rijdt hij ook. Speciale aandacht verdient het overcomplete Technology Pack.

Lust voor het oog

Deze vijfdeurs Ford Fiesta Style is een private leaseauto met pit. De grille, in de kenmerkende Ford trapeziumvorm, in combinatie met die koplampen met chique dagrijverlichting geven hem namelijk onverschrokken looks. In de Style-uitvoering in combinatie met de speciale OsCar Lease-uitrusting zijn 15-inch lichtmetalen velgen en metallic lak standaard.

Technology Pack

In de uitvoering zoals wij hem aanbieden, is de Ford Fiesta Style voorzien van het Technology Pack; een geïntegreerd navigatiesysteem met kleurenscherm, geavanceerd SYNC communicatie- en entertainmentsysteem met spraakbesturing en het slimme AppLink, waarmee je je smartphone via Bluetooth integreert. Verder ontbreken airconditioning, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en elektrische ramen achter niet.

Sportief en veilig

Bij Ford weet je dat het met de rijeigenschappen meer dan goed zit. De besturing is direct en het onderstel behoorlijk sportief. De Fiesta heeft als extra troef de EcoBoost-benzinemotor met 65 pk. Die is meermaals bekroond als Motor van het Jaar omdat hij krachtig én zuinig is. Noemenswaardig zijn eveneens zijn zeven airbags. Kortom, de Fiesta is een zeer veilige auto.

In balans

De pers nam de Ford Fiesta mee op diverse testritten. Dit vonden ze ervan:

AutoWereld prijst het onderstel: “De afstelling hiervan blijft sportief, maar het compromis met comfort is bevredigend. Een balans die maar weinig concurrenten weten te vinden.”

ANWB: “Van binnen oogt de Fiesta uiterst modern. Hij is bovendien verrassend ruim voor een auto in deze klasse, ook achterin.”

Alles-in-één

De Ford Fiesta Style in de speciale OsCar Lease-uitrusting laat niets te wensen over. Hij oogt goed, rijdt goed en is dankzij het Technology Pack voorzien van de laatste communicatie en entertainment-technologie.

Levertijd

Deze vijfdeurs Ford Fiesta Style is leverbaar in circa 12 weken. Onze klantenservice houdt je op de hoogte van de levertijd van jouw auto in jouw gekozen favoriete kleur zodra het contract ondertekend is. Je mag natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen als je hier op voorhand vragen over hebt!

Specificaties


Eigenschappen

 • Lichtmetalen velgen
 • Airbags
 • Airconditioning
 • Bluetooth, usb en en aux aansluiting
 • Metallic lak
 • Radio / CD-speler
 • Navigatie
 • USB
 • Dagrijverlichting
 • Bluetooth
 • Voicecontrol
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties