The Private Lease Company

_INQ7236lunar-sky
_INQ7217
_INQ7227lunar-sky
_INQ7240
Ford_focus_private_lease 23
_INQ7185
_INQ7195
_INQ7203
_INQ7171
_INQ7141
Ford_focus_7149
Ford_focus_ private_Lease
Ford focus wagon
_INQ7236midnight-sky
_INQ7227deep-impact-blue
_INQ7236midnight-silver
_INQ7227midnight-silver

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

ZO GOED ALS NIEUW!
PRIVATE LEASE RUIMTEWONDER

Deze Ford Focus Wagon 2nd Lease is zo’n ‘offer you can’t refuse’. We hebben namelijk een jong gebruikte auto voor je klaarstaan – oftewel 2nd lease – die je rijdt tegen een extra scherp private leasetarief. En dan profiteer je ook nog eens van het feit dat deze Focus is uitgevoerd als ECOnetic Lease Trend.

Subtiele details

Representatief. Dat is in één woord hoe je deze Ford Focus 2nd Lease kunt omschrijven. Een zeer nette private leaseauto, die het subtiel aanpakt. Zo zijn de portiergrepen en de buitenspiegels in dezelfde kleur als de carrosserie gespoten. Bovendien zijn de richtingaanwijzers geïntegreerd.

Zeer volledig             

Deze Ford Focus stationwagen heeft ‘ECOnetic Lease Trend’ achter zijn naam staan. Dat is vrij vertaald een zeer rijke standaarduitrusting. Daartoe behoren onder meer airconditioning, cruise control met Adjustable Speed Limiting Device (ASLD), elektrische ramen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale deurvergrendeling, parkeersensoren achter en een navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm met Bluetooth en Voice Control. En dat is pas het topje van de ijsberg.

Ruimtewonder

De Ford Focus Wagon staat bekend om zijn uitstekende weggedrag en ruimte. Met de achterbank neergeklapt heb je een inhoud tot je beschikking van meer dan 1.500 liter. Ideaal als je weleens wat meer wilt meenemen in je private leaseauto dan alleen een boodschappentas. Dankzij de zeer efficiënte dieselmotor – met een gemiddeld verbruik van 3,4 l/100 km – houdt de Ford Focus Wagon de brandstofkosten laag. Tel daar een extra scherp leasetarief bij op en je keuze is eigenlijk al gemaakt.

Sportief

De autopers reed al met de Ford Focus.

De ANWB zegt in zijn testnotities: “Een Focus stuurt zeer precies en sportiever dan andere auto’s in zijn klasse. Het nieuwe model legt de lat nog een tikje hoger.”

AutoWeek benadrukt het praktische nut: “Wat betreft beenruimte voor de achterpassagiers scoort de Focus prima. Zoals je verwacht bij een stationwagon zit de echte ruimtewinst vooral in de bagageruimte. De pakezel van de Focus-range heeft een kofferbak die 490 liter meet.”

Lijstaanvoerder

Een rijkere uitrusting dan van deze Ford Focus Wagon 2nd Lease is lastig te vinden. Datzelfde geldt voor zijn rijdynamiek en ruimte; hierop scoort hij het beste in zijn klasse.

LEVERTIJD

De Ford Focus Wagon 2nd Lease staat na het ondertekenen van het private leasecontract al snel bij je voor de deur. We doen onze uiterste best om binnen 3 weken de auto af te leveren; we hebben even tijd nodig om de auto rijklaar voor je te maken, zodat hij blinkend en als nieuw wordt afgeleverd. Onze klantenservice maakt graag een afspraak met je voor snelle aflevering.

Specificaties


Eigenschappen

  • Airbags
  • Airconditioning
  • Metallic lak
  • Radio / CD-speler
  • Navigatie
  • Parkeersensoren
  • USB
  • Cruise control
  • Bluetooth
  • Voicecontrol
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties