The Private Lease Company

_INQ6230absolute-black
mini private lease
_INQ6201absolute-black
_INQ6213
Mini private lease 4
Mini private lease
_INQ6305
_INQ6283
_INQ6270
_INQ6204
_INQ6205
_INQ6210
_INQ6227
_INQ6230midnight-grey
_INQ6201midnight-grey
_INQ6230cosmic-blue
_INQ6201cosmic-blue

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

EIGENWIJZE MINI TEGEN VERLEIDELIJK PRIVATE LEASETARIEF

Deze verleidelijke MINI Cooper Countryman is een crossover. Hij biedt dus het beste uit verschillende werelden: de fijne rijeigenschappen waar MINI zo bekend om staat, een heerlijk eigenwijs interieur en heel veel functioneel nut.

Stoer

Als je met één auto voor de dag kunt komen, dan is het de MINI Cooper Countryman wel. Het is een echte MINI – lekker uitgesproken in zijn design – maar dan net een tikje stoerder. Een lust voor het oog zijn de 17-inch lichtmetalen velgen, metallic lak, een dakspoiler en diverse verchroomde accenten.

Comfort

Wij hebben de MINI Countryman Cooper met het Classic British Pack als private leaseauto voor je klaarstaan. De uitrusting is ‘sharp & stylish’ met veel comfortverhogende functies, zoals airconditioning, Bi-Xenonlampen en elektrisch verwarmbare buitenspiegels. Speciale aandacht verdient de bagageruimte, want die is met bijna 1.170 liter enorm. Deze ruime Countryman biedt door middel van vijf individuele zitplaatsen plek aan evenzoveel volwassenen.

Dynamiek

MINI staat bekend om zijn auto’s met een haast kart-achtige beleving. Wie van een sportieve rijstijl houdt, kan dus zijn hart ophalen! Zeker ook dankzij de zeer soepele 1,6 –liter viercilinder waarmee de MINI Cooper Countryman is uitgerust. Deze springt zuinig om met brandstof, maar levert pittige prestaties. Precies zoals je van je MINI verwacht.

Kart-achtig

Zoals gebruikelijk test de autojournalistiek alle nieuwe auto’s, zo ook de MINI Countryman.

TopGear zegt erover: “Het interieur van de Countryman is enorm. Niet alleen als je ‘m vergelijkt met andere Mini’s, maar zelfs met andere aanbiedingen in z’n klasse.”

AutoWereld beschrijft zijn rijcomfort: “De benzinemotor klinkt lekker gretig en het kart-achtige dat we van MINI zo gewend zijn is gelukkig niet verloren gegaan. Hoe lekker kun je ook de Countryman door de bocht gooien en wie de grens opzoekt wordt getrakteerd op een heerlijke overstuur. Wat genieten toch!”

Meer MINI

Deze MINI Cooper Countryman, uitgerust met het Classic British Pack, is alles wat je van een MINI verwacht. En meer. Een geslaagd ontwerp, prima rijeigenschappen en heel wat extra’s worden gekoppeld aan veel binnen- en bagageruimte.

LEVERTIJD

De MINI Cooper Countryman met het Classic British Pack hebben we op voorraad staan. Daardoor is de levertijd van deze private leaseauto slechts 14 dagen vanaf het moment dat het private leasecontract bij ons getekend binnen is. Of zelfs eerder! Maak hiervoor een afspraak met onze klantenservice en wij zorgen samen met jou voor een snelle aflevering van deze MINI private lease.

Specificaties


Eigenschappen

  • Lichtmetalen velgen
  • Airbags
  • Airconditioning
  • Metallic lak
  • Navigatie
  • Cruise control
  • Regen en lichtsensoren
  • Bluetooth
  • Voicecontrol
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties