The Private Lease Company

Volkswagen move up
Volkswagen Up
Volkswagen up!
Volkswagen move up!
Volkswagen up achterkant
Volkswagen up achterbak
Volkswagen up achterbak
Volkswagen up achterbak
VW_move up_achteruitkijkspiegel
Volkswagen velgen
Volkswagen up interieur
Volkswagen up interieur
Volkswagen up interieur
Volkswagen up interieur
VW_move up_electrische bediending ramen

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

Private lease op z’n scherpst: compact en heel volwassen

De Volkswagen up! is graag gezien op de Nederlandse wegen. Zijn compacte afmetingen gaan namelijk samen met uitstekende prestaties. Hij is wendbaar in de stad en brandstofefficiënt op de snelweg. En altijd zeer comfortabel. Bovendien ziet hij er gewoon heel erg goed uit.

Stijlvol

Deze vijfdeurs Volkswagen move up! zit goed in zijn uitrusting met onder meer dagrijverlichting, warmtewerend glas en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. En dan is hij voor de fijnproevers ook nog eens aangekleed met een Executive pakket; navigatie- en infotainmentsysteem plus airconditioning. Stijlvol is hij altijd, omdat de bumpers, buitenspiegels en portierhandgrepen in een van de beschikbare trendy kleuren zijn meegespoten.

Ruimte voor iedereen

De Volkswagen move up! is verrassend ruim van binnen. En dankzij de vier portieren stapt iedereen makkelijk in. De achterbank is neerklapbaar, waardoor het bagagevolume flink uitgebreid kan worden. Zijn inventiviteit gaat door tot in het kleinste detail, want dankzij de slimme Tyre Leak Indicator is een te lage bandenspanning verleden tijd.

Vijfsterrenveiligheid

De Volkswagen move up! private lease vindt de drukke binnenstad net zo prettig als de vrijheid op de buitenwegen. Zijn 1.0 BlueMotion Technology 44 kW (60 pk) benzinemotor is pittig en zuinig. Met de veiligheid zit het bij de veelzijdige move up! wel goed. Hij heeft een maximumscore van vijf sterren in de Euro NCAP-crashtest achter z’n naam, te danken aan onder meer vier airbags. Daarbij zorgt ESP voor de nodige grip, terwijl ABS helpt bij een noodstop.

Directe besturing

De pers reed de Volkswagen up! al uitvoerig.

Autoblog.nl is te spreken over zijn zitpositie. Ook voor lange mensen. “De eerste indruk achter het stuur is goed. Zelfs met mijn 1,95 meter is er ruimte genoeg om lekker te zitten.”

AutoZine.nl vindt de up! opvallend prettig sturen: “Het koetswerk is zeer overzichtelijk, waardoor de up! zich eenvoudig tussen het overige verkeer door laat manoeuvreren. Dat wordt nog makkelijker (en leuker!) gemaakt door de directe besturing.”

Stadsauto met een plus

In het compacte segment is de Volkwagen up! het schoolvoorbeeld hoe je het compacte gemak van een stadsauto koppelt aan meer dan voldoende binnenruimte en een prettige, efficiënte motor. Zonder te vergeten dat een auto er ook goed uit moet zien.

Levertijd

Deze vijfdeurs Volkswagen move up! is leverbaar in circa 2 tot 3 weken. Onze klantenservice houdt je op de hoogte van de levertijd van jouw auto in jouw gekozen favoriete kleur zodra het contract ondertekend is. Je mag natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen als je hier op voorhand vragen over hebt!

Specificaties


Eigenschappen

  • Airbags
  • Airconditioning
  • Radio / CD-speler
  • Navigatie
  • Dagrijverlichting
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties