The Private Lease Company

Up!_candy white
VW Take Up!_ zijkant
VW Take Up!_achterkant
VW Take Up!_achterkant II
VW Take Up!_voorkant
VW Take Up!_achterkant recht
VW Take Up!_bagageruimte
VW Take Up!_achterlicht
VW Take Up!_koplamp
VW Take Up!_interieur
VW Take Up!_airbag
VW Take Up!_ruimte

Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk te leveren auto.

Private lease met pit: klein van stuk, grootse daden

De Volkswagen up! is een van de populairste auto’s in Nederland. Zijn compacte afmetingen zitten uitstekende prestaties namelijk niet in de weg. Hij is wendbaar, zuinig en vooral uiterst comfortabel. En dat aaibare voorkomen krijg je er gewoon bij.

Trendy

Deze driedeurs Volkswagen take up! is een echte allemansvriend. Een eigentijdse, toegankelijke auto. Compleet met dagrijverlichting en leverbaar in trendy kleuren valt hij op zonder het van de daken te schreeuwen. De bumpers zijn stijlvol meegespoten in de carrosseriekleur.

Slim ruimtewonder

De Volkswagen take up! is van binnen veel ruimer dan je zou denken. Dus schrik er niet van als iedereen ruimte genoeg heeft. Zowel voor als achterin. Een kleine verhuizing gepland? Ook dat kan met de take up! dankzij de neerklapbare achterbank. Slim is ook de Tyre Leak Indicator die een seintje geeft als de bandenspanning te laag is. Dat rijdt zuiniger én het verlaagt de kans op een klapband.

Veilig en vlot

De Volkswagen take up! private lease laat zich vlot door de stad – en over de snelweg – manoeuvreren, dankzij zijn 1.0 BlueMotion Technology 44 kW (60 pk) benzinemotor. Brandstofefficiëntie en voldoende trekkracht gaan hand in hand. Het elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) smoort elke vorm van instabiel weggedrag in de kiem, terwijl ABS en vier airbags verder bijdragen aan vijfsterrenbescherming.

Top

De pers voelde de Volkswagen up! al uitvoerig aan de tand.

AutoWeek valt voor zijn volwassen rijgedrag: “Dit mag dan primair een stadsauto zijn, op langere ritten is het ook opvallend prettig toeven in de up! Voor een driepitter loopt het eenlitertje mooi.”

De ANWB geeft een overall-conclusie: “Toppertje, die VW up! Het design is strak en tijdloos. Hij heeft een heel eigen karakter, maar sluit desondanks perfect aan bij grotere VW’s als de Polo en Golf.”

Stadsauto met een plus

In het compacte segment geldt de Volkwagen up! als het voorbeeld. Een echte stadsauto ‘plus’ met veel binnenruimte, een soepele en zeer zuinige motor en verfijnde looks.

Levertijd

Deze driedeurs Volkswagen take up! is leverbaar in circa 2 tot 3 weken. Onze klantenservice houdt je op de hoogte van de levertijd van jouw auto in jouw gekozen favoriete kleur zodra het contract ondertekend is. Je mag natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen als je hier op voorhand vragen over hebt!

Specificaties


Eigenschappen

  • Airbags
  • Dagrijverlichting
Standaard uitrusting OsCar uitrusting
Alle specificaties