The Private Lease Company

Bekijk aanbod

Ons private lease aanbod

OsCar Lease is voortdurend op zoek naar de beste deals. Voor jou. Ons private lease aanbod bestaat uit zeer aantrekkelijke auto’s. Alle populaire merken van nu – Volkswagen, Ford, Fiat, Peugeot en MINI – zijn vertegenwoordigd. Ze zijn stuk voor stuk rijk uitgerust, want luxe extra’s als dagrijverlichting, airconditioning, voice control, navigatie of parkeersensoren zijn vaak gewoon standaard. Er is voor ieder wat wils – van compact, tot zeer ruim en van elegant tot stoer. En omdat we de meeste modellen gewoon op voorraad hebben is de levertijd kort. Je kunt dus snel in je private leaseauto rijden.

Budgetvriendelijk

Doordat er in elke prijsklasse – we hanteren vaste lage maandtarieven – een auto te vinden is én omdat we verschillende looptijden en kilometerbundels aanbieden, is een auto die binnen je budget past nooit ver weg. Je kunt al privé leasen vanaf 12 maanden en 10.000 kilometer. En dankzij de overzichtelijke configurator zie je meteen wat de invloed is van jouw voorkeuren op het maandtarief. Wil je winterbanden opnemen in je private leasecontract? Ook dat geef je simpel aan.

Ford Focus

Als enige auto in ons private lease aanbod is de Ford Focus Wagon jong gebruikt en voorzien van een dieselmotor. De standaarduitrusting is zeer uitgebreid en het bagagevolume van de stationwagen enorm. Een ideale gezinsauto bijvoorbeeld, of voor wie vaak met de honden op stap gaat.

Fiat 500 Cabrio

Eén van de vele pluspunten van de Fiat 500 Cabrio is – vanzelfsprekend – dat het dak open kan. Dat is een garantie voor heel veel extra rijplezier. Eigenlijk heeft deze auto alles wat je maar kunt wensen. Een pittige doch zuinige motor, een fijn uiterlijk en heel veel comfortverhogende extra’s.

MINI Countryman

MINI geeft met de Clubman, Paceman en Countryman haar vertrouwde concept steeds meer gezichten. De MINI Countryman is in alles een echte MINI – onderscheidend design, zeer fijn sturend – maar met flink wat meer ruimte. Stoer en eigentijds.