The Private Lease Company

Fiat private lease

In ons ruime aanbod van private leaseauto’s mogen één of meerdere modellen van Fiat niet ontbreken. De Italiaanse autofabrikant heeft een zeer interessant aanbod van kleine en middelgrote auto’s die door hun goede prijs-kwaliteitverhouding en moderne uitstraling zeer geliefd zijn.

Fiat 500C_bianco gelatoFiat 500 private lease

Een van onze lievelingen is de Fiat 500. Een zeer populair model met mooie herkenbare vormen en een zuinige krachtige motor. Deze auto is geïnspireerd op de klassieker uit 1957. De ontwikkeling van dit nieuwe model is tot stand gekomen met behulp van het publiek. Miljoenen mensen hebben de site bezocht om input te geven op het nieuwe design. Met dit fantastische nieuwe model als gevolg.

Ook andere modellen van Fiat zijn zeer geliefd. Denk bijvoorbeeld aan de Fiat Panda of Fiat Punto.

Voordelen private lease

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om geen nieuwe of tweedehands auto meer te kopen en te gaan voor private lease. De reden hiervoor is de mogelijkheid om tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto te rijden zonder onaangename verrassingen. In het maandbedrag dat je betaalt zit de verzekering van de auto, de wegenbelasting, pechhulp en het onderhoud. Je hebt natuurlijk ook geen afschrijving omdat de auto niet in je bezit is. Iedereen kent het gevoel je auto te moeten verkopen tegen een veel lager bedrag dan je deze ooit gekocht hebt. Dit hoeft niet meer. Een groot voordeel is ook dat het onderhoud is inbegrepen in de prijs. Mocht er iets stuk gaan, dan zijn deze onverwachte kosten voor onze rekening en niet voor de rijder. Het enige dat je zelf maandelijks betaalt, zijn je benzinekosten (en natuurlijk eventuele boetes).

Fiat bij OsCar Lease

We hebben een uitgebreid aanbod van auto’s in verschillende prijsklassen. We bieden nieuwe auto’s en jong gebruikte (tweedehands) auto’s aan. Ook modellen van Fiat behoren tot dit aanbod. Op dit moment bieden we een Fiat 500 Cabrio aan tegen een zeer scherp tarief.

WAAROM PRIVATE LEASE?

Heb je genoeg van onverwachte kosten en wil je een nieuwe auto rijden? Dan is private lease dé oplossing . We regelen het onderhoud, verzekering, wegenbelasting en nog veel meer. De enige variabele kosten die je hebt zijn de brandstofkosten.
Lees verder