The Private Lease Company

Ford private lease

Ford is een zeer geliefd automerk voor private lease. Dit komt mede door het innovatieve karakter van het merk en de frisse uitstraling van de verschillende modellen.

Bij OsCar Lease is het mogelijk om een nieuw of tweedehands model van Ford privé te leasen. Dit betekent dat we deze auto voor je leveren, zodat je er een bepaalde periode gebruik van kan maken. Dit gebruik varieert in de regel tussen de 12 en 48 maanden. Je betaalt niet de aanschafwaarde van de auto, omdat de auto niet je eigendom wordt. Dit heeft als groot voordeel dat je niets afschrijft, er is immers niets te verkopen. Aan het einde van het private leasecontract lever je de Ford gewoon weer bij ons in.

Vast maandelijks bedrag

Voor het gebruik van de auto betaal je maandelijks een vast bedrag. Bij Ford private lease is dit bedrag afhankelijk van het model Ford dat je kiest, de looptijd (de hoeveelheid maanden dat je de auto wilt gaan rijden) en het aantal km’s dat je verwacht jaarlijks te gaan rijden. Een groot voordeel is dat de kosten van onderhoud en reparatie in het bedrag zitten, waardoor je niet tegen onverwachte extra kosten aanloopt. Daarnaast zijn de verzekeringen, wegenbelasting en pechhulp inbegrepen. De enige extra kosten die je hebt zijn van het benzinestation: de benzine zit niet in het maandelijkse vaste bedrag.

Er is veel verwarring over de term ‘bijtelling’ bij leasen. Je betaalt alleen bijtelling als je een auto via een werkgever least (zakelijk leasen) en je ook privé gebruik maakt van deze auto. Voor private lease geldt dit niet. Je betaalt geen bijtelling.

Modellen Ford private lease

Ford heeft een lange historie in Nederland. Het van origine Amerikaanse bedrijf verkoopt hier vele modellen waaronder de Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Ka, Ford B-Max, C-Max en S-Max. Recentelijk heeft Ford een luxe lijn geïntroduceerd, Vignale genaamd.

Bij OsCar Lease bieden we een aantal modellen van Ford aan. Momenteel hebben we de Ford Focus Wagon als tweedehands private leaseauto. Deze stationwagen is zeer geliefd vanwege de ruimte en het rijcomfort. De looptijd van tweedehands private leaseauto’s is over het algemeen korter dan nieuwere auto’s. De Ford Focus Wagon wordt voor een looptijd van 12 maanden aangeboden. Daarnaast bieden we de Ford Fiesta Ambiente en Ford Fiesta Style aan in ons assortiment.

Ford Focus wagon private lease

Levertijd

De levertijd van onze modellen is afhankelijk van de mate waarin de modellen direct uit voorraad leverbaar zijn. Je vindt deze informatie bij de productinformatie van het model. Voordat we de auto kunnen leveren vindt er een kredietcontrole plaats door EDR. Op het moment dat deze positief is, kunnen we de Ford zo snel mogelijk leveren. We begrijpen dat snel rijden belangrijk voor je is.

WAAROM PRIVATE LEASE?

Heb je genoeg van onverwachte kosten en wil je een nieuwe auto rijden? Dan is private lease dé oplossing . We regelen het onderhoud, verzekering, wegenbelasting en nog veel meer. De enige variabele kosten die je hebt zijn de brandstofkosten.
Lees verder