The Private Lease Company

Peugeot private lease

OsCar Lease biedt modellen van Peugeot aan op basis van private lease. Dit betekent dat je een nieuwe of jong gebruikte auto kunt rijden tegen een vast maandbedrag. We hebben een aantal modellen van Peugeot in ons aanbod.

Voordelen private lease

Het rijden van een private leaseauto heeft een aantal voordelen ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Een belangrijk voordeel is dat je zelf geen eigenaar van de auto wordt. Je hoeft hierdoor geen groot bedrag vrij te maken om een auto te kopen en je hoeft ook niet bang te zijn dat je auto na een paar jaar veel minder waard is geworden: je hebt geen afschrijvingskosten.

Een ander belangrijk voordeel is dat de kosten voor onderhoud en reparatie in de prijs inbegrepen zijn. Deze kosten zijn vaak een onzekere factor. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan. Naast deze kosten zitten wegenbelasting, verzekering en pechhulp in het maandelijkse private leasebedrag.

Looptijd en kilometerbundel

Als je voor een Peugeot private lease kiest, dan is het belangrijk goed na te denken over de looptijd van je contract en het aantal kilometers dat je denkt jaarlijks te gaan rijden. Hoe langer de looptijd van het contract hoe lager het maandbedrag wordt.

Daarnaast kies je voor een kilometerbundel. Dit houdt in dat je vooraf aangeeft hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden in een jaar. Om dit goed te bepalen is het belangrijk vast te stellen waarvoor je de Peugeot gaat gebruiken. Is het een extra auto voor de boodschappen en kleine ritjes of wordt de auto ook gebruikt voor vakanties naar het buitenland? In het laatste geval heb je aanzienlijk meer kilometers nodig. Hoe groter je kilometerbundel is, hoe hoger je maandbedrag wordt. Rijd je meer kilometers dan in je bundel beschikbaar zijn, dan betaal je een vast extra bedrag per kilometer. Dit bedrag is aangegeven op de pagina waarop je het private leaseabonnement van je Peugeot kunt samenstellen. Rijd je minder kilometers, dan ontvang je een bedrag van ons terug. Ook dit bedrag is op deze pagina te vinden.

Modellen Peugeot private lease

Peugeot verkoopt een groot aantal modellen in Nederland. Populaire modellen zijn onder andere de Peugeot 108, 208, 308, 508 en 2008. Het huidige aanbod van Peugeot vind je op onze aanbodpagina.

 

WAAROM PRIVATE LEASE?

Heb je genoeg van onverwachte kosten en wil je een nieuwe auto rijden? Dan is private lease dé oplossing . We regelen het onderhoud, verzekering, wegenbelasting en nog veel meer. De enige variabele kosten die je hebt zijn de brandstofkosten.
Lees verder