The Private Lease Company

Volkswagen private lease

OsCar Lease biedt private leaseauto’s aan van het merk Volkswagen. Volkswagen is een van de meeste geliefde private leasemerken vanwege de uitstraling, het rijcomfort en de zuinigheid van de auto’s. Het merk heeft vele modellen passend bij iedere persoonlijke situatie. Indien je kiest voor een Volkswagen bij OsCar Lease, dan kun je het onderhoud laten uitvoeren door een Volkswagen dealer naar keuze. Vanzelfsprekend is het onderhoud inbegrepen in de maandelijkse private leaseprijs.

Momenteel heeft OsCar Lease de volgende modellen beschikbaar:

Volkswagen take up!

Een compacte en comfortabele auto. Van binnen is deze auto verrassend ruim en de neerklapbare achterbank zorgt ervoor dat zelfs een kleine verhuizing mogelijk is. Bekijk de Volkswagen take up!

Volkswagen move up!

Dit model is de uitgebreidere variant van de take up! en bevat onder andere dagrijverlichting, airconditioning, warmtewerend glas en een centrale deurvergrendeling. Bekijk de Volkswagen move up!

Volkswagen private lease

Waarom private lease?

Het voordeel van private lease is dat je geen onverwachte kosten hebt aan onderhoud en je geen zorgen hoeft te maken of je je auto nog tegen een goede prijs verkocht krijgt. Daarnaast zijn er nog veel meer zaken inbegrepen, zoals wegenbelasting, verzekering en pechhulp in binnen- en buitenland. Je betaalt voor de Volkswagen een vast maandelijks bedrag en bepaalt zelf de looptijd van het private leasecontract. Het is hierbij belangrijk om het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt zo goed mogelijk in te schatten. Dit bepaalt namelijk deels de hoogte van je maandelijkse kosten.

Volkswagen leasen  

Indien je kiest voor het private leasen van een Volkswagen dan kies je voor één van de meeste geliefde merken van Nederland. Volkswagen heeft verschillende modellen: Polo, Golf, Passat, Up, Tiguan, Beetle, Turan, Sharan, en de Touareg. Het merk staat voor kwaliteit, technologische vernieuwing en rijcomfort. Volkswagen wordt daarom vaak gekozen in de lease en private lease.

Bekijk onze website voor het actuele private lease aanbod. Mocht je vragen hebben over Volkswagen private lease, neem dan contact met ons op via info@oscarprivatelease.nl of bel ons op 020 6583265.

WAAROM PRIVATE LEASE?

Heb je genoeg van onverwachte kosten en wil je een nieuwe auto rijden? Dan is private lease dé oplossing . We regelen het onderhoud, verzekering, wegenbelasting en nog veel meer. De enige variabele kosten die je hebt zijn de brandstofkosten.
Lees verder