The Private Lease Company

Wie zijn wij?

Over OsCar Lease

Ons streven: betaalbaar in de mooiste auto rijden

OsCar Lease is in 2015 opgericht met de gedachte het rijden van een auto betaalbaar, overzichtelijk en zonder risico’s te maken. Denk bij risico’s aan onderhoudsbeurten die onverwachts duurder uitvallen, auto’s die moeilijker verkoopbaar blijken of de verkoopprijs die tegenvalt als je er afscheid van wilt nemen. Met private lease behoort dit tot het verleden. Je weet exact wat je iedere maand kwijt bent en het enige waar je apart voor betaalt is de benzine. Na de leasetermijn lever je de auto in en heb je geen gedoe met de verkoop. Ons streven is om nieuwe en gebruikte auto’s tegen een scherpe prijs aan te bieden met een fantastische service.

Ons aanbod: klein en groot. Altijd voordelig

We bieden private leaseauto’s aan in alle soorten en maten. We hebben kleine auto’s voor in de stad of als ‘boodschappenwagen’ en grotere modellen voor gezinnen. We volgen autotrends en de introductie van nieuwe modellen op de voet om tot het beste aanbod te komen.

Onze service: zorgeloos rijden

We willen dat je meer dan tevreden bent over je private leaseauto. Dit begint op het moment dat je de auto ontvangt en eindigt op het moment dat je de auto weer bij ons inlevert. Al onze auto’s hebben recht op nationale en internationale pechhulp. Wij helpen u snel weer op weg. Daarnaast hebben we een klantenservice om al uw vragen te beantwoorden.

Onze scherpe deals

OsCar Lease is een internet georiënteerd bedrijf. Op deze manier besparen we kosten voor vestigingen en zijn we in staat onze auto’s tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Vragen?

Stuur een e-mail naar info@oscarprivatelease.nl

Wij staan voor je klaar!

WAAROM PRIVATE LEASE?

Heb je genoeg van onverwachte kosten en wil je een nieuwe auto rijden? Dan is private lease dé oplossing . We regelen het onderhoud, verzekering, wegenbelasting en nog veel meer. De enige variabele kosten die je hebt zijn de brandstofkosten.
Lees verder