Volkswagen up! private lease: Italiaanse pit met Duitse degelijkheid

Volkswagen up! private lease: Italiaanse pit met Duitse degelijkheid

De Volkswagen up! biedt het beste van twee karakters: getekend door een Italiaan en gebouwd met Duitse degelijkheid. Wat zeggen de autotesters die in deze auto zijn ingestapt?      

Meer in zijn mars dan alleen good looks

Over het algemeen laat deze populaire private leaseauto zich omschrijven als een stadsauto met een pittig maar compact uiterlijk, indrukwekkende rijeigenschappen, ruimtelijk, zuinig, milieubewust en veilig. We hebben wat research gedaan en zetten graag vier pro’s van hun persoonlijke bevindingen voor je op een rij. Scheelt je weer heel wat zoek- en leeswerk. Gaandeweg snapten wij heel goed waarom up! rijders voor deze private leaseauto kozen. En laten we je alvast influisteren dat hij veel meer in zijn mars heeft dan alleen het label van een kleine “stadsauto”.

#1 Vlot op de snelweg

De Volkswagen up! is meer dan een stadsauto, want op langere ritten is het ook opvallend goed toeven. Hij is erg stil op de snelweg, heeft een goede wegligging, schakelt lekker en secuur en heeft comfortabele stoelen voor een lange zit. Je voelt de Duitse degelijkheid en kwaliteit waar Volkswagen om bekend staat.

#2 Zuinig en milieubewust

Voor zowel de take up! als de move up! is er een slimme BlueMotion Technology motor beschikbaar. Een mooie benaming die zich laat vertalen als een pittige motor die onder andere brandstof bespaart en milieubewust rijdt (de lage CO2-uitstoot betekent minder fijnstof en stikstofoxiden). Met een verbruik van gemiddeld 4,1 liter / 100 km houd je de brandstofkosten laag.

#3 Ruimte valt óntzettend mee

Zodra je achter het stuur zit merk je hoe comfortabel de up! eigenlijk is. Je kunt de stoel erg ver naar achteren schuiven en de hoofdruimte is riant. De kofferbak is voor deze klasse uniek. Er gaat boven verwachting veel in. In de move up! is de bodem van de kofferruimte heel handig in twee hoogtes te leggen, waarbij je in de bovenste stand een verborgen ruimte eronder krijgt.

#4 Vijfsterrenveiligheid

Met de veiligheid zit het bij de veelzijdige Volkswagen up! meer dan goed. Hij heeft een maximumscore van vijf sterren in de Euro NCAP-crashtest achter z’n naam, te danken aan onder meer vier airbags. Daarbij zorgt ESP voor de nodige grip, terwijl ABS helpt bij een noodstop.

Volkswagen up! private lease: al vanaf 199 euro per maand

Onze Volkswagen up! private lease is een toppertje met zijn Italiaanse looks en Duitse betrouwbaarheid. Je beweegt en parkeert ‘m behendig in de stad en ook op de snelweg voelt hij zich thuis. Klinkt toch als een droompartner voor op de weg? We hebben twee modellen in ons private leaseaanbod: de take up! en de rijker uitgeruste move up! Je least bij ons de Volkswagen up! privé al vanaf 199 euro per maand. All-in, zorgeloos en geen bijtelling.